Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 23 juli 2006

'De Zingende Zaak': Coca Cola versus Center Parcs

In de tweede aflevering van De zingende zaak, volgen we Coca Cola (het team van Gregor Bak) en Center Parcs 'America' (het team van Jochem van Gelder) in hun strijd om de beste act in De zingende zaak.

Jochem en Gregor hebben hun best gedaan om bij beide bedrijven de beste vijf zang- en danstalenten eruit te pikken, die als een team een verbluffende act moeten neerzetten. Hiervoor krijgen ze twee dagen de tijd, met intensieve begeleiding door professionele zang- en danscoaches.

Welk team schittert van het talent? Is dat 'Henry's Angels' (Coca Cola) of 'The Holiday 5' (Centerparcs)? Henry's Angels heeft een krachtig team met manager Henry en zijn vier dames: coördinator Petra, account manager Esther, projectleider Scarlett en personal assistant Sandra.

Dit team, brengt onder begeleiding van Gregor een swingend 'I'm so exited'!

Maar er is zware concurrentie. Het team van Jochem, 'The Holiday 5' bestaat namelijk uit mensen met ervaring op het gebied van entertainment. Manager entertainment Mark, entertainers Fleur en Arjan, badjuf Ivon en manager horeca Corina zetten een opzwepend 'Blame it on the boogie' neer, maar halen badjuf Ivon en manager horeca Corina hetzelfde niveau als hun ervaren 'entertainment-collega's'?

Bron: tv-visie

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



of verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot