Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 19 oktober 2007

Jongetje (4) verdrinkt in bad Meerdal

bron: De limburger

In het overdekte zwembad van vakantiepark Het Meerdal
in America is donderdagmiddag een jongetje uit Helmond verdronken.

De kleuter was met een familielid naar het zwembad gekomen. Volgens de politie is het kind tijdens een onbewaakt moment kopje onder gegaan en buiten bewustzijn geraakt. Een gast van het vakantiepark wist het jongetje uit het water te halen en begon met een personeelslid van Het Meerdal onmiddellijk aan de reanimatie. Die werd kort daarop overgenomen door ambulancepersoneel, een via de traumahelikopter uit Rotterdam overgevlogen team van specialisten en weer iets later door personeel van het ziekenhuis in Venlo. De reddingspogingen, die meer dan twee uur lang werden voortgezet, mochten niet baten.

„We zijn zwaar aangedaan en ontzet”, vertelt Robbert Zaadnoordijk, parkmanager van Het Meerdal. Volgens hem zijn talloze mensen getuige geweest van het drama. „We hebben zoveel mogelijk gasten op de hoogte gesteld en verlenen waar nodig bijstand aan gasten en personeel. We gaan nu tot in detail uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren”, verklaart Zaadnoordijk.

De politie laat al weten dat er bij een gistermiddag ingesteld onderzoek geen misstanden in de veiligheid van het zwembad zijn waargenomen.

bron: De limburger

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap