Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 13 oktober 2007

WERELD NATUUR FONDS & CENTER PARCS: ‘DUIK MEE VOOR EEN LEVENDE ZEE’.

Rotterdam, 27 september - Zet het vast in de agenda! Het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs houden op zondag 4 november om 14.00 uur de Herfstduik op het
strand van Zandvoort. De duik is onderdeel van de campagne 'Kies voor een levende zee', waarmee het Wereld Natuur Fonds aandacht vraagt voor de bedreiging van de wonderbaarlijk mooie onderwaterwereld.


Deelnemers kunnen hun duik laten sponsoren. Zo dragen ze bij aan bescherming van de natuur onder water. Iedereen kan meedoen. Het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs hopen dat de actie zo'n 2.000 moedige meiden en jongens -én hun vrienden, ouders, ooms en tantes of opa's en oma's- trekt die het koude water durven te trotseren voor een 'levende zee'.

De levende zee
Bescherming van de onderwaterwereld is een flinke klus. Het leven in zee wordt op vele manieren ernstig bedreigd. Zo staat het voortbestaan van veel vissoorten - zoals paling, schol,tonijn en zwaardvis - op het spel door overbevissing en bijvangst. Ieder jaar sterven 300.000 dolfijnen en walvissen en 50.000 zeeschildpadden als bijvangst een nutteloze dood. Deelnemers aan de Herfstduik kunnen helpen. Voor iedere 5 euro die zij bij elkaar plonzen, kan bijvoorbeeld al een schildpadvriendelijke vishaak in de tonijnvisserij worden aangeschaft.

Mooie prijzen
Deelnemers aan de Herfstduik maken kans op mooie prijzen. Voor iedere ingeschreven
deelnemer die zich als 100ste in Zandvoort meldt en een duik neemt, stelt Center Parcs een gratis weekend of midweek in een park naar keuze in Nederland ter beschikking. Bovendien krijgt de herfstduiker die het grootste geldbedrag bij elkaar brengt voor de 'levende zee' van Center Parcs een volledig verzorgd verblijf in een van de parken in Nederland aangeboden.

Beknopt programma Herfstduik op 4 november
Vanaf 13.30: Ontvangst bij het Strandhotel van Center Parcs, Park Zandvoort.
13.35: Welkomstwoord Johan van de Gronden, algemeen directeur WNF.
13.40: Opblazen zwemband en warming up.
13.50: Richting zee.
14.00: Herfstduik.
14.10: Omkleden met koek en zopie.
15:00: Prijsuitreiking.

Doe mee
Moedige duikers kunnen zich voor 1 november opgeven via de speciale actiesite van het Wereld Natuur Fonds: www.wnf.nl/duikmeeinzee.
Meenemen: zwemkleding, handdoek, warme kleding (omkleedgelegenheid aanwezig).
Locatie: Zandvoort, Strandhotel Center Parcs, Vondellaan 60, 2041 BE Zandvoort
(routebeschrijving: www.centerparcs.nl)
Deelname aan de Herfstduik is gratis.
Duik mee voor een Levende Zee!

Bron: Center Parcs

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap