Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 15 oktober 2007

Werkzoekenden aan de slag in De Huttenheugte

Bron en hele artikel: emmen.nu

DALEN/EMMEN - Werkzoekenden uit de gemeentes Coevorden en Emmen kunnen wellicht binnenkort als kok of gastheer/gastvrouw aan het werk bij De Huttenheugte. Vertegenwoordigers van beide gemeentes, het Drenthe College en Center Parcs hebben vrijdag in Dalen een verklaring getekend om dat voor elkaar te krijgen.
Het project `leren en werken in de horeca` is bedoeld om mensen die nu nog een WWB-uitkering ontvangen aan een baan te helpen. De deelnemers worden door de gemeente uitgekozen en krijgen twee weken de kans om zelf mee te maken hoe het is om in de horeca te werken. Na die twee weken kunnen zij doorstromen naar het zogenoemde schakelprogramma. En daarna naar een opleiding van het Drenthe College.Het schakelprogramma duurt acht weken. De deelnemers doen daarin de basisvaardigheden op die zij in hun toekomstige functie nodig hebben. Verder maken ze kennis met De Huttenheugte en krijgen ze les op het gebied van gastvriendelijkheid en presentatie.

Bron en hele artikel: emmen.nu

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap