Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 6 november 2007

Teambuilding, Brainstormen, In een hutje op de hei

Even met een groep van het bedrijf erop uit om te brainstormen of te doen aan teambuilding, wie kent het niet. Veel bedrijven springen er op in om events te organiseren voor bedrijven. Ook Center Parcs is in deze markt actief, maar echt heel bekend en wijdverspreid was dat nog niet.

Mede daarom is er nu een nieuwe website (onderdeel van de huidige website) gelanceerd: www.centerparcs.nl/business. Hierop staat informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf om bepaalde meetings & events te organiseren in de inspirerende omgeving van een Center Parcs Park. Business en pleasure vormen bij Center Parcs een vanzelfsprekende combinatie. Daag uw collega's en relaties uit om in een adembenemende en sportieve omgeving het beste van zichzelf te geven.

Zaken doen kan overal maar bij Center Parcs wordt "business as usual" echt iets bijzonders. Want met onze zakelijke faciliteiten en activiteiten voelt werk ineens niet meer als werk. Of je nu met een projectgroepje bent of met 3000 collega's, Center Parcs combineert business met een hoop plezier. Midden in de natuur, en dat brengt het beste in mensen naar boven.

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap