Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 17 december 2007

Trouwen kan in nieuwe jaar op park De Eemhof

ZEEWOLDE - Met ingang van het nieuwe jaar kunnen bruidsparen in Zeewolde ook trouwen in CenterParc De Eemhof.

Naast het gemeentehuis is dit park door het college van burgemeester en wethouders aangewezen als trouwlocatie. Paren maken een afspraak via de ambtenaar van de burgerlijke stand die ook de feitelijk voltrekking van het huwelijk of de registratie van het partnerschap voor zijn of haar rekening neemt. Over het gebruik van de faciliteiten van het park wordt door de bruidsparen zelf een afspraak gemaakt met de Eemhof.De overeenkomst tussen De Eemhof en de gemeente Zeewolde wordt komende maandag ondertekend. Dan vindt ook de eerste huwelijksvoltrekking plaats.

Bron: De Stentor

Labels: ,

| More

1 reacties:

  • Op 12 mei 2009 13:02:00 , Anonymous Anoniem zei...

    Trouwen op centerparcs is een aanrader.Onze dochter is op 3 April 2009 op hyerbos getrouwd.De ceremonie was in het jungeldome.De medewerking van `t personeel was geweldig.Een compliment voor ceterparcks.Ze hebben er ook foto`s ,gemaakt voor de centerparcks site. Maar helaas staan deze er nog niet op.
    Groetjes.

     

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap