Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zondag 24 februari 2008

Center Parcs past spot aan na protest

Bron: Dierenbescherming

In een reclamespotje van Center Parcs was te zien hoe een kind op z'n zachtst gezegd nonchalant omsprong met een levend konijn. In de spot klappen diverse mensen op de maat van een liedje mee. Het kind wil meeklappen en gooit daarvoor het konijn van zich af. Niet erg respectvol, vonden wij, en zeker niet iets dat je op televisie als voorbeeld moet geven. Na protest van de Dierenbescherming werd de spot 'gekuisd'.

Na contact met de productiemaatschappij bleek dat men bij CenterParcs een animal-handler in de arm had genomen om te zorgen dat er bij de opnamen goed met het konijn zou worden omgesprongen. Het konijn zou volgens hen "zacht" zijn gevallen en niet mishandeld zijn. Dierenwelzijn stond immers hoog in hun vaandel. De Dierenbescherming verzocht Center Parcs de reclame niet meer uit te zenden of anders aan te passen. Hieraan heeft Center Parcs gehoor gegeven, door de gewraakte actie uit het spotje te verwijderen. Mooi zo!

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap