Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 14 maart 2008

Buitenbarometer: Derde van de Nederlanders heeft te weinig vrije tijd

Onderzoek Blauw Research in opdracht van Landal GreenParks.
Een derde van de Nederlanders is niet tevreden over de hoeveelheid vrije tijd die men heeft. In de drie grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is zelfs 43 procent ontevreden over de hoeveelheid vrije tijd. Dat blijkt uit de Buiten Barometer, een onderzoek dat Blauw Research verrichtte in opdracht van Landal GreenParks.
Opvallend is dat de inwoners van het Noorden van ons land wél tevreden blijken met de hoeveelheid vrije tijd. Ruim drie kwart van hen geeft aan tevreden te zijn met de hoeveelheid vrije tijd; een schril contrast met de de drie grote steden. Ook blijken ouders met thuiswonende kinderen meer naar vrije tijd te snakken dan andere Nederlanders.

Buiten
Twee vijfde van de Nederlandse bevolking vindt dat ze vaak buiten komt. Van de twaalf procent die vindt dat ze juist te weinig buiten komt, vindt zestig procent dat ook jammer. Ook hier blijken mensen uit het Noorden des lands het meest tevreden: meer dan de helft vindt dat ze veel buiten komen.

Bron en hele artikel: Tourpress

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap