Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 2 april 2008

Dag van de Wintersport in Delft

bron: sport.nl

DELFT – Het was even winter in Delft. Op de Dag van de Wintersport in de Nationale Sportweek kwamen er op de Markt snowboarders van een schans, konden schoolkinderen schaatsen op synthetisch ijs en kregen ambassadeurs Yvonne van Gennip en Joris Putman skiles op echte sneeuw. Officieel moment was er tijdens de ondertekening van een samenwerkingsverband tussen de NebasNsg en de Nederlandse Ski Vereniging.

................

Het sportvuur, de rode draad van de Nationale Sportweek, werd ook deze keer ontstoken door Erica Terpstra, voorzitter van NOC*NSF en loco-burgemeester Saskia Bolten. Na Delft is het de beurt aan Center Parcs 'Het Heijderbos' in het Limburgse Heijen, waar de racketsporten aan bod komen op de Dag van de Racketsport. Voor het programma van deze en de volgende sportdagen, zie www.nationalesportweek.nl/mediaservice.

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap