Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 3 april 2008

Streep door golfbaan bij De Kempervennen

BERGEIJK - Het plan Bergerkempen is afgewezen. De coalitiepartijen in de Bergeijkse gemeenteraad stemden maandagavond tegen voortzetting van het plan voor onder andere een golfbaan, hotel en welnesscenter in de omgeving van De Kempervennen in Westerhoven.

De initiatiefnemers van twee andere golfbanen in de gemeente, bij camping De Paal en de Vossemeren, mogen hun plannen wel verder ontwikkelen.

Zonder slag of stoot ging het echter niet maandagavond. Oppositiepartijen VVD en LPB vinden niet dat de Bergerkempen een halt kan worden toegeroepen. De VVD verwees daarbij onder andere naar een besluit uit 2004, waarbij zowel de Kempervennen als de Vossemeren door de gemeenteraad zijn aangewezen als geschikte locaties voor een golfbaan.

Coalitiepartijen PvdA en CDA staan echter achter een recent gepubliceerd rapport van de Adviescommissie Toerisme en Recreatie, waarin het Bergerkempen-plan wordt afgeraden. Een van de voornaamste bezwaren tegen het plan is volgens die commissie dat aanleg van de Bergerkempen te veel gepaard gaat met bebouwing.

Het CDA, met acht zetels de grootste fractie, is eigenlijk ook niet voor een golfbaan bij de Vossemeren. De partij is vooral bang dat boeren in dat gebied door de golfbaan te veel in het gedrang komen. Toch stemde het CDA in met het voorstel om Stichting Recreatie en Landschap, indiener van het voorstel Vossemeren, de ruimte te geven.

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap