Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


donderdag 3 april 2008

Streep door golfbaan bij De Kempervennen

BERGEIJK - Het plan Bergerkempen is afgewezen. De coalitiepartijen in de Bergeijkse gemeenteraad stemden maandagavond tegen voortzetting van het plan voor onder andere een golfbaan, hotel en welnesscenter in de omgeving van De Kempervennen in Westerhoven.

De initiatiefnemers van twee andere golfbanen in de gemeente, bij camping De Paal en de Vossemeren, mogen hun plannen wel verder ontwikkelen.

Zonder slag of stoot ging het echter niet maandagavond. Oppositiepartijen VVD en LPB vinden niet dat de Bergerkempen een halt kan worden toegeroepen. De VVD verwees daarbij onder andere naar een besluit uit 2004, waarbij zowel de Kempervennen als de Vossemeren door de gemeenteraad zijn aangewezen als geschikte locaties voor een golfbaan.

Coalitiepartijen PvdA en CDA staan echter achter een recent gepubliceerd rapport van de Adviescommissie Toerisme en Recreatie, waarin het Bergerkempen-plan wordt afgeraden. Een van de voornaamste bezwaren tegen het plan is volgens die commissie dat aanleg van de Bergerkempen te veel gepaard gaat met bebouwing.

Het CDA, met acht zetels de grootste fractie, is eigenlijk ook niet voor een golfbaan bij de Vossemeren. De partij is vooral bang dat boeren in dat gebied door de golfbaan te veel in het gedrang komen. Toch stemde het CDA in met het voorstel om Stichting Recreatie en Landschap, indiener van het voorstel Vossemeren, de ruimte te geven.

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap