Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 10 april 2008

Vakantiegasten Sun Parks krijgen compensatie door bouwwerken

DE HAAN - 'In de plaats van het beloofde zicht op het meer, kijken we uit op een modderpoel en een zandberg.' Marc Leemans, die momenteel in een van de nieuwe villa's van Sun Parks De Haan verblijft, is niet te spreken over de bouwwerkzaamheden die er tijdens de paasvakantie plaatsvinden. De directie van het vakantiepark bood gisteren excuses aan.

De directie van Sun Parks excuseerde zich gisteren bij de vakantiegasten die hinder ondervinden van de werkzaamheden. Ze kregen een fles champagne, 100 euro en een kortingsbon van 50 procent voor hun volgende bezoek. 'Spijtig genoeg vindt er net tijdens de paasvakantie een piekmoment plaats in de werken. De villa's zijn perfect afgewerkt en nu is de aannemer volop bezig met de omgevingswerken', stelt algemeen directeur Guido De Paepe van Sun Parks.

bron en hele artikel: De Gentenaar

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap