Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 5 juni 2008

Center Parcs viert 40ste verjaardag met eco-park en forse uitbreiding

In het Franse Moselle bouwt Center Parcs momenteel aan het ecologische 'Park van de Toekomst'.

Center Parcs, Europees marktleider in korte vakanties, bouwt de komende vijf jaar in Frankrijk en Duitsland nieuwe parken en gaat haar bestaande parken in Nederland, Duitsland en Frankrijk grondig uitbreiden. Dat werd bekendgemaakt naar aanleiding van het 40-jarige bestaan van Center Parcs.

Park van de Toekomst
In Moselle in Frankrijk bouwt de groep momenteel aan het 'Park van de Toekomst'. Dat wordt een compleet ecologisch en biodivers park met een oppervlakte van 600 hectare, goed voor 1.235 nieuwe cottages tegen 2011. De totale investering hiervoor bedraagt 220 miljoen euro. Ook in Lyon komt er tegen 2012 een nieuw park. Daar is op een oppervlakte van 200 hectare plaats voor 1.000 nieuwe cottages, goed voor een investering van 250 miljoen euro.

Plopsa Nederland
Naast nog een nieuwe Sunparks (in april 2007 overgekocht door Center Parcs) in Duitsland en een uitbreiding van drie parken in Nederland en twee in Frankrijk, staat in het voorjaar van 2009 ook de opening van het eerste Plopsaland in Nederland op het programma. Daarvoor sloot Center Parcs onlangs een partnership met het themapark van Studio 100.

Momenteel beschikt Center Parcs in Europa over 17 parken.

Bron: DeMorgen.be

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap