Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 30 juni 2008

Tobbedansen: veilig de helling af

Te Land, ter Zee en in de Lucht van de TROS is het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie. Sinds 1971 is het programma ieder seizoen te zien. In zelfgefabriceerde voertuigjes storten deelnemers schijnbaar zorgeloos de helling af het water in.
Elementen als huisvlijt, water, spanning en sensatie zorgen voor ongecompliceerd Hollands volksvermaak. Een bewezen succesformule. Maar er is heel wat voor nodig om deelnemers veilig in en uit het water te krijgen. Een duik- en reddingsteam van zo'n dertig personen houdt hen nauwlettend in de gaten.
Ingrid Kroon (43) en ik staan in wetsuits en met vinnen aan onze voeten onderaan de ingezeepte helling waar Te Land, ter Zee en in de Lucht wordt opgenomen. De televisieploeg is deze keer neergestreken in Vakantiepark 'De Kempervennen' bij Eindhoven. Het onderdeel is Tobbedansen. Deelnemers glijden van een helling af die met groene zeep en water spekglad is gemaakt. Eenmaal te water moeten ze een bel luiden. De snelste wint, maar er is ook een prijs voor het origineelste vaartuig.

Bron en hele artikel: Wereldomroep

Naast Tobbedansen zijn op de Kempervennen ook het Tros Muziekfeest en de Kids top 20 opgenomen. De uitzendingen zijn gepland op:

  • 4 juli: TROS Muziekfeest, 20.30 uur Nederland 1
  • 5 juli: Kids TOP 20, 08.20 uur Nederland 3
  • 11 juli: TROS Muziekfeest, 20.30 uur Nederland 1
  • 30 augusuts: Te Land, ter Zee en in de Lucht en Tobbedansen, 20.30 uur Nederland 1

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap