Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


maandag 30 juni 2008

Tobbedansen: veilig de helling af

Te Land, ter Zee en in de Lucht van de TROS is het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie. Sinds 1971 is het programma ieder seizoen te zien. In zelfgefabriceerde voertuigjes storten deelnemers schijnbaar zorgeloos de helling af het water in.
Elementen als huisvlijt, water, spanning en sensatie zorgen voor ongecompliceerd Hollands volksvermaak. Een bewezen succesformule. Maar er is heel wat voor nodig om deelnemers veilig in en uit het water te krijgen. Een duik- en reddingsteam van zo'n dertig personen houdt hen nauwlettend in de gaten.
Ingrid Kroon (43) en ik staan in wetsuits en met vinnen aan onze voeten onderaan de ingezeepte helling waar Te Land, ter Zee en in de Lucht wordt opgenomen. De televisieploeg is deze keer neergestreken in Vakantiepark 'De Kempervennen' bij Eindhoven. Het onderdeel is Tobbedansen. Deelnemers glijden van een helling af die met groene zeep en water spekglad is gemaakt. Eenmaal te water moeten ze een bel luiden. De snelste wint, maar er is ook een prijs voor het origineelste vaartuig.

Bron en hele artikel: Wereldomroep

Naast Tobbedansen zijn op de Kempervennen ook het Tros Muziekfeest en de Kids top 20 opgenomen. De uitzendingen zijn gepland op:

  • 4 juli: TROS Muziekfeest, 20.30 uur Nederland 1
  • 5 juli: Kids TOP 20, 08.20 uur Nederland 3
  • 11 juli: TROS Muziekfeest, 20.30 uur Nederland 1
  • 30 augusuts: Te Land, ter Zee en in de Lucht en Tobbedansen, 20.30 uur Nederland 1

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap