Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 4 november 2008

WNF-Center Parcs Herfstduik groot succes

Ruim duizend deelnemers lieten zich sponsoren voor de WNF-Center Parcs Herfstduik die op 2 november werd gehouden vanaf het strand in Zandvoort. De deelnemer met het hoogste sponsorbedrag was Mireille Verkolf uit Amsterdam. Zij kreeg als prijs een geheel verzorgd arrangement in een van de parken van Center Parcs.


De Herfstduik stond dit jaar in het teken van de wonderen van de zee. De opbrengst van 6500 euro komt ten goede aan de projecten van het WNF waar de zuidelijke zeeolifant, de clownsvis en de blauwe vinvis leven.

De WNF-Center Parcs Herfstduik is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds (WNF) in samenwerking met Center Parcs. De deelnemers kregen voor de duik eerst een warming up, die werd gegeven door Gaston Starreveld, ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij. Daarna doken ze, met zwemband en actie t-shirt, het koude water in.

Bron: Misset Horeca

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap