Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 3 juni 2009

Duitsers niet uitgekeken op Nederlandse kust

Keukenhof geeft kleur aan vijftiende Hollandia Netwerkborrel
Duitse bezoekers zijn nog lang niet uitgekeken op de Nederlandse kust. Maar er moet wel het een en ander gebeuren om ze te blijven binden. Dat blijkt uit het 'Kustonderzoek', dat het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen samen met de kustprovincies heeft uitgevoerd.
Het onderzoek werd woensdag 13 mei gepresenteerd op de vijftiende Hollandia Netwerkborrel. Die werd onder grote belangstelling gehouden tegen het kleurrijke decor van voorjaarsattractiie nummer één, de Keukenhof in Lisse.

Toelichting
Voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst gaf Anouk Susan van het NBTC. een toelichting op het Kustonderzoek, waarmee de concurrentiepositie van de Nederlandse kust op de Duitse markt in kaart werd gebracht.

Bron en hele artikel: tourpress

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap