Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 12 augustus 2009

Center Parcs Dennenlohe van de baan

De toeristische groep Center Parcs heeft zijn plan in Dennenlohe in de Landkreis Ansbach voor het bouwen van een toeristisch dorp, verrassend verlaten. Politici uit de regio zijn teleurgesteld milieuactivisten gevoel bevestigd.

In het afgelopen jaar zijn er acht plannen voor de oprichting van het dorp uitgewerkt, zei Center Parcs vertegenwoordiger Jan Janssen tegen de Bayerischer Rundfunk. Opnieuw en opnieuw moest er op aangepast milieu-richtlijnen gereageerd worden. Al deze maatregelen zorgde ervoor dat het niet meer rendabel was om een park te bouwen.

Overwinning voor het behoud van inheemse landschap

Lokale politici in de regio's Hesselnberg waar het park moet worden gemaakt, reageerde boos, District Rudolf Schwemmbauer was teleurgesteld. De terugtrekking van Center Parcs is een klap die de regio zou moeten eerst verteren. Hij betreurt met name het verlies van zo'n 800 geplande banen.

Helmut Altreuther, de CEO van de Bund Naturschutz Ansbach, was echter opgetogen. De aftocht van Center Parcs is een overwinning voor het behoud van de inheemse landschap, ".

Center Parcs is nu de onderhandeling van een site in de buurt Baden-Württemberg.

Bron en hele artikel: BR-online

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap