Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 15 augustus 2009

Culinaire BV’s koken voor Center Parcs

Gène Bervoets en Frank Fol verklappen keukengeheimen tijdens doe-weekend

Center Parcs De Vossemeren wordt tijdens het weekend van 9 t/m 12 oktober ingepalmd door kokende BV’s. Gasten kunnen twee dagen lang al doende allerlei Vlaamse keukengeheimen ontdekken van bekende koks. Frank Fol laat zien dat je met groenten ongelofelijk lekkere dingen kan doen, Gène Bervoets is de gastheer van dienst en tal van andere culinaire gezichten delen hun kookkunsten met de gastronomische weekendgasten.

Met Jean-Pierre Wybauw is ook de wereldspecialist “chocolade maken” van de partij en toont Marc Clement de gasten de geheimen van het moleculair koken. Zij krigen nuttige tips over wijnen uit de hele wereld van topsommeliers Danny Vanderschueren en François Huysmans. Het hele culinaire gebeuren mag rekenen op de supervisie van Paul Gelders, directeur van Gault-Millau en jurylid van het televisieprogramma ‘Mijn Restaurant’.

Het gastronomisch weekend kan uitsluitend worden geboekt in combinatie met een weekendverblijf in De Vossemeren, vanaf 27 euro per persoon per nacht.

www.centerparcs.be/keukengeheimen

Bron en hele artikel: Seniorennet