Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 13 september 2009

Drenten meest '#Plopsa' van Nederland

De mensen in Drenthe zijn het meest ‘Plopsa’ van Nederland. Dat constateerde ‘praatjesmaker’ Jochem van Gelder donderdagmiddag na de toespraak van Plopsabestuurder Steve Van den Kerkhof bij de eerste steenlegging –op z’n Vlaams inhuldiging bouwwerken- voor Plopsa Indoor bij De Huttenheugte aan de Reindersdijk in Dalen. Plopsa is onderdeel van Studio 100, bekend van onder andere Samson & Gert, Kabouter Plop, Wizzy & Woppy, Big & Betsy, Piet Piraat, Bumba, Bumbalu, Mega Mindy, het Huis Anubis en K3. Na Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo gaat in het voorjaar van 2010 Plopsa Indoor Coevorden open. Dit indoorpark is het eerste van Plopsa in Nederland.
Bij Plopsaland gaat het niet om het hoogste, het vlugste of het meest gedurfde. De sleutelwoorden zijn fantasie, verwondering, kindervriendelijkheid en show. Plopsa is bestemd voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar.
............
James Mennekens, managing director Center Parcs Europe Group (Van Gelder: ‘ja, ja, het mag wat kosten’) sprak over de perfecte combinatie van de gemeente Coevorden, De Huttenheugte en Plopsa. Plopsabestuurder Steve Van den Kerkhof was uitermate enthousiast over de gang van zaken. ‘Drie jaar geleden hadden wij zo’n vijftig kandidaten. Center Parcs kwam naar voren als de beste combinatie. In Coevorden werden wij prettig ontvangen. Voor ons was bouwen in Nederland iets totaal nieuws.
............
Attracties in Plopsa Indoor zijn onder andere een zweefmolen, klimboom, ballenbad, glijbaan, vlot, piratenbaan, scheve schuit, vuurtoren, bootjes, swingboot, speeltuin en kikkermolen.

Bron en hele artikel: Coevorden huis aan huis