Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 10 december 2009

De vriendelijke klusjesman draagt bij tot het vakantiegevoel

Erwin Dezeure (Center Parcs) eerste Limburgse HR-manager van het jaar

Erwin Dezeure werd verkozen tot de eerste Limburgse HR-manager van het jaar. De 49-jarige Maaslander is verantwoordelijk voor de 'human resources' in de 21 vakantiedomeinen van Center Parcs.

Erwin Dezeure kwam als de overtuigende winnaar uit de bus. Director HR Center Parcs Europe staat op het visitekaartje van de Opoeternaar, vader van twee volwassen kinderen. Zijn dochter An (30) is psychologe en werkt bij de VRT, Rutger (24) studeerde lichamelijke opvoeding en is aan de slag in Erperheide Peer. Dat was ook de eerste werkgever van zijn vader.

'Ik volgde in het hoger onderwijs biologie en lichamelijke opvoeding', preciseert Dezeure senior. 'Omdat ik niet direct een job vond, was ik tijdens de weekends badmeester. Ik ben nooit meer weggeraakt bij Center Parcs. (lacht) Ik werk er nu 27 jaar. Het grootste deel was ik general manager in vier parken: Het Meerdal en De Huttenheugte in Nederland, Bispinger Heide in Duitsland en Erperheide in Peer. Daarna werd ik regional director van zes parken en vier jaar geleden legde ik me toe op human resources.'

Bron en hele artikel: Nieuwsblad.be