Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


woensdag 23 december 2009

Grootste toeristische project van Europa opent in voorjaar zijn deuren

CENTER PARCS PRESENTEERT AANBOD VOOR 2010 IN NIEUWE BROCHURE

Rotterdam, 22 december 2009 - Center Parcs presenteert haar nieuwe aanbod in een prachtig gevisualiseerde en volledige vernieuwde brochure met het karakter van een eigentijds magazine. Een bijzonder hoogtepunt is de opening van het park Domaine des Trois Forets. In de bosrijke omgeving van Moselle-Lorraine verrijst op een uitgestrekt terrein een State of the Art vakantiepark, waar gasten nu al een verblijf kunnen boeken. In de brochure maken consumenten kennis met dit park, dat met een investering van 250 miljoen euro het grootste toeristische project van Europa is. Uiteraard komen alle andere parken aan bod, evenals nieuwe
baanbrekende recreatievormen. Voor alle accommodatie geldt dat iedereen die vroegtijdig boekt een korting krijgt van 10 tot 20 procent. Center Parcs is de enige aanbieder die het hele jaar de mogelijkheid biedt de zomervakantie vroegtijdig te boeken.

Center Parcs gaf vorig jaar het startsein voor een ambitieus programma dat voorziet in de bouw van nieuwe parken en honderden extra cottages in parken in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Een bijzondere mijlpaal is Domaine des Trois Forets, waarmee de geboorte van een nieuwe generatie vakantieparken een feit is. Met de opening van Les Trois Forets - het vierde park van Center Parcs in Frankrijk - is dit land een bijzondere bestemming rijker. In dit prachtige natuurgebied kun je met 300 kilometer aan wandelpaden volop genieten van het gevarieerde landschap, met wijnvelden op een steenworp afstand. Bovendien is het een prima uitvalsbasis naar eeuwenoude steden als Metz, Nancy en Saarbrucken.

'Living inside out'
In het hart van een van de mooiste bossen van Lorraine strekt Les Trois Forets zich uit over een gebied van 435 hectare. Het 'groene hart' van het park bestaat uit een ongerept bosgebied dat de natuurlijke leefomgeving is van talrijke dieren. Ook het park zelf is een groot natuurgebied en hout is dan ook alomtegenwoordig. Niet alleen in de omringende natuur, maar ook als materiaal voor de bouw en inrichting van cottages en faciliteiten. In Les Trois Forets verrijzen 800 moderne cottages waarin het uitzicht op lucht en bos optimaal wordt benut dankzij de aanwezigheid van natuurlijk licht en de grote glazen schuifdeuren die geheel geopend kunnen worden. Hierdoor krijgen gasten het gevoel letterlijk buiten te leven: 'Living inside out'.

Kinderen maken kennis met hun helden in Plopsa Indoor Coevorden
Uiteraard is ook in 2010 voor kinderen veel te beleven bij Center Parcs. Zo kunnen de jongste Studio-100 fans hun favoriete figuur - van Bumba en Bumbalu tot Piet Piraat - bewonderen in het gloednieuwe Plopsa Indoor Coevorden. Het allereerste Nederlandse overdekte themapark van Plopsa wordt pal naast De Huttenheugte in Coevorden gevestigd. Kinderen van 2 tot 8 jaar kunnen zich hier naar hartenlust vermaken met maar liefst 20 attracties in een overdekte ruimte van ongeveer 10.000m². Deze attracties zijn geinspireerd op de karakters uit de bekende Studio 100-programma's. Elke dag staat een leuke Bumba-show op het programma in het overdekte theater. De opening van het park is voorzien op 30 april 2010.

Hartverwarmende activiteiten in Winter at Center Parcs
Ook in de winter is van alles te doen bij Center Parcs. Met allerlei 'hartverwarmende' activiteiten in de parken die prachtig zijn versierd met duizenden sfeerlichtjes. Uiteraard maakt Koningin Winter weer haar opwachting om de mooiste verhalen te vertellen waarna de kinderen een lampionnenoptocht door het park maken. Bezoekers kunnen zich in de winterse natuur overgeven aan ouderwetse sneeuwpret. Zoals een sneeuwballengevecht tijdens een frisse boswandeling of door een sneeuwpop te bouwen op het priveterras. Ook is er volop winters genot op de schaatsbaan in Het Meerdal en is het gezellig toeven met familie of vrienden in de Apres-ski bar.

Vroeg boeken, hoge kortingen
Als enige Nederlandse aanbieder van korte vakanties biedt Center Parcs haar gasten structureel een Vroegboekkorting. Dit betekent dat iedereen die vroeg boekt - van 2 tot 6 maanden voor aankomst - een korting van 10 tot 20 procent krijgt op het verhuurbedrag. Deze Vroegboekkorting kan worden gecombineerd met de 15 procent korting voor Jonge Gezinnen, de Kids Korting en de 55+ Korting. Er is dan ook zeer veel belangstelling voor de Vroegboekkorting die geldt voor alle parken in Nederland, Belgie, Duitsland en sinds dit jaar geldt de Vroegboekkorting ook voor de vier parken in Frankrijk.

In alle rust genieten van een welverdiende vakantie
De cottages van Center Parcs bieden ook in 2010 alle comfort en luxe voor een welverdiende vakantie. Zoals in de super de luxe Eden cottages in De Kempervennen, Het Heijderbos en het Duitse Bispinger Heide. Een nieuwe generatie cottages die vooral bijzonder is door de ruime lichte opzet en het nieuwe design. De cottages bestaan uit drie typen: Comfort, Premium en VIP elk met een eigen interieur en sfeer. Zij varieren in grootte van 2 tot 6 slaapkamers, met eigen kenmerken als het gaat om inrichting, indeling, afwerking, ontwerp en voorzieningen.

Recreeren in prachtige woonboten of luxe boomhuizen

Ook besteedt Center Parcs volop aandacht aan nieuwe, baanbrekende recreatievormen die zij heeft gelanceerd. Zo kunnen gasten van De Kempervennen en Bispinger Heide - middenin de natuur en voorzien van alle gemakken - heerlijk recreeren op prachtige woonboten. Een andere bijzondere en populaire recreatievorm zijn de luxe boomhuizen die dienen als een perfecte uitkijkpost over de omringende natuur.

Een 'groene visie' op recreatie
In de brochure komen verschillende partners en specialisten van Center Parcs aan het woord. Van Jean Henkens - de bevlogen huisbioloog - tot Johan van de Gronden, directeur van het Wereld Natuur Fonds, waarmee Center Parcs al jarenlang samenwerkt. Of het nu gaat om duurzame vis op de menukaart of projecten waarin bezoekers bewust worden gemaakt van het belang van een duurzaam milieu. "Center Parcs is een partner met een groene visie. Het is dus niet zo vreemd dat Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds elkaar hebben gevonden. Neem het Leven in Zee-bad in De Kempervennen, waar we laten zien hoe prachtig, maar ook hoe kwetsbaar de natuur onder water is. Of de Jungle Dome in Het Heijderbos. Een indrukwekkend indoor oerwoud waar je op Jungle Expedition gaat."

Bron: Perbericht Center Parcs

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap