Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 19 februari 2010

Column: Center parcs

Ik was een midweek in Center Parcs (met een goede reden, believe me). Een bezoek aan Center Parcs is trouwens best leuk. Zou Máxima moeten doen, dan komt ze erachter dat De Nederlander wel bestaat. Het is bijna een cultureel-sociologisch experiment; hier zie je hoe de gemiddelde Nederlander eet, drinkt, zwemt, fietst en discodanst.

Tijdens mijn verblijf heb ik een lijstje bijgehouden van dingen die nogal in het oog sprongen. Zo heb ik mij verbaasd over het fenomeen ‘tatoeage’. Ik dacht altijd dat er een klein groepje mensen was dat het leuk vindt om zichzelf te verminken, maar dat blijkt onjuist; 75 procent van de Nederlanders boven de twaalf heeft een tatoeage. Ik durf het te beweren.

Bron en hele artikel: De Pers

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap