Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 7 april 2010

Standbeeld Kabouter Plop gestolen - beloning 4 jaarabonnementen Plopsaparken

Vrijdagnacht is het standbeeld van Kabouter Plop in Coevorden-Dalen gestolen. De Stichting Dalen Promotie, die het beeld in bruikleen had gekregen, is ontzet. Het beeld was stevig verankerd om diefstal te vermijden. Ook Plopsa zit verveeld met de zaak. Het beeld zou immers binnen enkele weken definitief verhuizen naar Plopsa Indoor Coevorden dat op 30 april de deuren opent. Tijd om een nieuw beeld te maken is er niet meer.

"Boos, verdrietig, verslagen… ." Henk de Jonge van de Stichting Dalen Promotie is helemaal van slag. "Wie zou dit nou gedaan kunnen hebben? Wat heeft men aan zo’n beeld? Zijn het (zogenaamde) grappenmakers? En duikt het beeld straks op een andere locatie weer op?"
...
Plopsa wil het beeld van Kabouter Plop zeker terugvinden. Op 30 april opent Plopsa Indoor Coevorden zijn deuren. In dat park is een plaats voorzien voor dat standbeeld. Als dat beeld niet wordt teruggevonden, zal die plaats leeg blijven want tijd om een nieuw beeld te maken is er niet. Plopsa zou hierbij graag een oproep doen aan eventuele getuigen van de diefstal of aan personen die een tip zouden kunnen geven om dit te melden via info@plopsa.be. Waardevolle tips worden onmiddellijk aan de politie doorgegeven. De directie van Plopsa belooft de getuigen wiens tip voor een doorbraak in het dossier heeft gezorgd, te belonen met 4 jaarabonnementen van de Plopsa-parken.

Bron en hele artikel: Blik op nieuws

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap