Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 7 mei 2010

Center Parcs Europe lanceert ambitieus programma

Center Parcs Europe lanceert het programma 'Our Ambitions'. Dit omvangrijke programma omvat vier pijlers, die tevens op deze
site stuk voor stuk worden voorgesteld. Een belangrijk onderdeel van 'Our Ambitions' is het voornemen om een partnership aan te gaan met twee vooraanstaande specialisten in de food-service branche: Albron en Elior.

De voorgenomen samenwerking gaat vergezeld met een forse investering door deze twee partners van in totaal zo'n 38 miljoen euro in onze Horeca- en Retail Food-formules. Hierbij wordt in nauw overleg en vanuit nieuwe invalshoeken bekeken hoe we de restauratieve voorzieningen in onze parken kunnen verrijken met nieuwe eigentijdse concepten.

De voorgenomen samenwerking met Albron en Elior maakt deel uit van het programma 'Our Ambitions'. Center Parcs Europe lanceert dit programma na een jaar van zorgvuldige voorbereidingen - waarbij voortdurend is getoetst bij zowel interne als externe deskundigen. Het programma waarin Center Parcs Europe haar ambities verwoord, wordt versterkt door een intensivering van de samenwerking met onze moedermaatschappij - de Pierre & Vacances Center Parcs Groep - die op allerlei onderdelen gestalte krijgt.

Gerelateerde artikelen:
Bron: Center Parcs