Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 10 mei 2010

Center Parcs Spirit

Waar komt Center Parcs vandaan?
In 1953 opende Piet Derksen ‘Sporthuis Centrum’, een warenhuis in sportartikelen in hartje Rotterdam. Persoonlijke service en een perfect gevoel voor de vrijetijdswensen van zijn klanten maakten het een succes. De tentjes uit zijn sportzaak groeiden in 15 jaar uit tot aluminium bungalowtenten in een vakantiepark en daarna al snel tot comfortabele cottages. Midden in de natuur, van alle gemakken voorzien. Zijn gasten vonden het prachtig, dat wist Piet Derksen zeker. Waarom? Omdat hij er zelf ook woonde …

Visie:
People need a place and time to reconnect Het ritme van alledag kan hectisch zijn. Zo hectisch dat we soms uit het oog verliezen wat belangrijk is: genieten van het leven en van elkaar. Center Parcs is dé plek waar mensen die drukte kunnen ontvluchten om weer écht tijd te maken voor elkaar. Midden in de natuur, maar niet ver van huis.

Missie:
Center Parcs is de ideale bestemming om samen met familie of vrienden te genieten van een korte break, in een groene omgeving en niet te ver weg.

Op welke waarden is ons Center Parcs gebouwd?
  • Inlevingsvermogen
    Bij Center Parcs verplaatsen we ons zo goed mogelijk in onze gasten. Naast de dagelijkse interactie met duizenden gasten houden wij de tevredenheidsenquêtes nauwlettend in het oog. Zo luisteren wij naar de wensen van onze gasten en kunnen we ervoor zorgen dat zij zich tijdens hun verblijf nergens zorgen om hoeven te maken. Het is tenslotte vakantie.
  • Leiderschap
    Center Parcs zet de toon in de sector. Logisch. Wij zijn immers de uitvinder van het bungalowpark-concept, het overdekte subtropische zwemparadijs en de wildwaterbaan. Daarom zijn we aan onszelf en onze gasten verplicht ons voortdurend te blijven verbeteren, op elk gebied.
  • Duurzaamheid
    Groen denken is voor ons geen modegril. Respect voor mens en natuur en voor de toekomst zit in onze genen, al 40 jaar lang. Ook met het WWF werken we op verschillende vlakken nauw samen. Dat wij ons proactief blijven inzetten voor het milieu bewijst het meerjarenplan ‘Nature deserves a break’. Een groen bewustzijn dat we ook willen meegeven aan onze gasten, medewerkers en leveranciers
  • Samenzijn
    Familie en vrienden zijn onmisbaar. Maar hoe vaak maak je écht tijd voor ze? Toch is het gemakkelijker dan je denkt. Want waar anders dan in Center Parcs kun je eens even helemaal weg zijn? Alles in onze parken is er immers op gericht om iedereen een opperbeste tijd met elkaar te laten beleven, mooie herinneringen te scheppen en eens echt helemaal tijd te maken voor elkaar.