Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


donderdag 13 mei 2010

De vier pijlers van Our Ambitions: Pijler 3 New Business Developments

Nieuwe commerciële initiatieven
De totaalbeleving van onze gasten, de wijze waarop wij ons aanbod presenteren en de inzet van online kanalen worden de belangrijke speerpunten voor onze strategie in 2010.Uit onderzoek blijkt dat mensen korte vakanties vooral benutten om meer tijd te maken voor familie en vrienden, maar óók om regio's te ontdekken die - hoewel vlakbij huis gelegen - relatief onbekend zijn. Met twee sterke merken - Center Parcs en Sunparks - die complementair zijn, maar elk hun specifieke positionering hebben, bouwen we voort op dit verwachtings-patroon.We staan voor de uitdaging met beide merken de zogeheten 'All Weather'-categorie opnieuw te claimen als onderdeel van een aanbod waarmee we ons in de markt onderscheiden. Het komt er hierbij op aan dat we onze parken positioneren als locaties waarin onze gasten heerlijk kunnen ontspannen in comfortabele cottages of villa's én volop keuze hebben uit een rijk aanbod van activiteiten en voorzieningen.

Managementcontracten - Sunparks, Parc Sandur, Drenthe
De overname van Sunparks in april 2007 stond in het teken van de ambitie met Sunparks versneld te groeien naar een portfolio van minstens 30 vakantieparken in Europa in het jaar 2015. Hieraan geven we onder meer invulling door nieuwe projecten en mogelijke acquisities van parken te onderzoeken. Hierbij is de focus gericht op het overnemen van managementcontracten. Een belangrijke mijlpaal is de overeenstemming die we met het bestuur van Stichting Recreatie Parc Sandur en haar certificaathouders hebben bereikt.

Verkoop andere merken Sunparks-portfolio
Een tweede belangrijke stap in de uitbreiding van het Sunparks-portfolio is de mogelijkheid in 9 Franse vakantieregio's een verblijf te boeken in een resort van Pierre & Vacances. Gasten hebben nu ook keuze uit talrijke bestemmingen in Bretagne, de Provence en de Ardèche of een zon- en zeevakantie aan de Côte d'Azur, de Vendée of aan de Atlantische Oceaan.

Opening nieuwe Sales-kantoren
Buitenlandse markten worden - ook met het oog op internationale expansie - steeds belangrijker. Ook in dit opzicht is een versterking van onze samenwerking met Pierre & Vacances van belang.

Bron: Center Parcs

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap