Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 15 september 2010

De vele gekomen, en niet gekomen verbouwingen op De Huttenheugte

De Aqua Mundo van De Huttenheugte heeft al diverse verbouwingen achter de rug. In de toekomst vinden er waarschijnlijk nog meer verbouwingen plaats. Maar in dit artikel nemen we je mee terug naar alle gekomen en niet gekomen verbouwingen en uitbreidingen van de Aqua Mundo van De Huttenheugte!

In het jaar 1984 had Center Parcs plannen om de Aqua Mundo van De Huttenheugte eens goed aan te gaan pakken. Zo hadden ze in 1984 plannen om er een 25 meterbad te bouwen, met een aanliggende stroomversnelling. Deze verbouwing is er uiteindelijk ook gekomen, en het resultaat mag er zijn. Zo kan je op onderstaande plattegrond zien, dat naast het 25 meterbad de bufferkelders bevinden, tevens bevinden daar ook de pompenkelders. En als je er zwemt moet je ook maar eens kijken vlak na de ingang van de stroomversnelling. Daar bevind zich namelijk een luik, die toegang biedt tot de bufferkleder en de pompenkelder. Die buffer- en pompenkelder dienen overigens voor het rondpompen en het verwarmen van het water van het 25 meter bad, en voor de stroomversnelling. Tevens zie je dat de stroomversnelling allemaal netjes is omringd met keien. Verder hebben ze in 1984 het Kinder-Doe-Bad gebouwd. Dat is tie zien tegenover de ingang van het 25 meter bad.

Bron en hele artikel: Aquamundoforum

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap