Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 27 september 2010

Inschrijving Center Parcs Masters geopend

Na het grandioos succes van de eerste editie van de Center Parcs Masters, wordt nu de tweede editie hiervan aangekondigd. Tijdens het weekend van 26-27-28 november 2010 zal het Center Parcs de Vossemeren in Lommel weer omgetoverd worden in een waar dart en feestpaleis.

Hoe ziet het programma van de Center Parcs Masters er uit in 2010?
Vrijdagavond 26 november 2010 wordt om 20 uur het officiële startschot gegeven met de mix koppels, die volledig afgewerkt zullen worden deze avond, inclusief de finale.

Zaterdag 27 november 2010 zal tussen 10 en 11 uur gestart worden met de dames en heren koppels, dit afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Zaterdagavond is er een feestavond vanaf 21 uur. Voor mensen die een verblijf hebben geboekt via het speciaal arrangement in het park is de toegang inbegrepen in het pakket.

Zondag 29 november 2010 volgt het klapstuk, de singles. Vanaf 10 uur zullen de speelsters en spelers de darts kruisen om de felbegeerde titel van ‘Center Parcs Master’. Naast de titel van Center Parcs Master zijn er ook nog een aantal extra’s aan deze titel verbonden: plaatsing voor de Winmau World Masters voor de winnaars in iedere categorie en deelname aan de play-offs voor het Lakeside Wereldkampioenschap voor de winnaars bij de dames en de heren.

Het is enkel mogelijk om vooraf in te schrijven voor de verschillende onderdelen. Dit is mogelijk via het online inschrijfformulier op www.centerparcsmasters.be tot en met 15 november 2010.
Ook aan overnachten geen gebrek. Center Parcs De Vossemeren heeft in samenwerking met de organisatie een aantal interessante arrangementen samengesteld voor alle dart liefhebbers. Je boekt al een arrangement vanaf 21 euro per persoon per nacht.

Bron en hele artikel: Dartfreakz.nl
www.centerparcs.nl/masters

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap