Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 9 november 2010

Kerstbrunch / diner op de Eemhof

Brunchen en Zwemmen
Kom op 2e Kerstdag, zondag 26 december 2010 of Nieuwjaarsdag, zaterdag 1 januari 2011, genieten van een heerlijk uitgebreide brunch in het Market Restaurant.
Liefhebbers van lekker eten zitten tijdens de feestdagen goed bij Center Parcs De Eemhof.
  • Zo bieden we op 2e Kerstdag, zondag 26 december 2010, in ons Market Restaurant een uitgebreide Kerstbrunch aan. De Kerstman brengt tijdens deze brunch ook een bezoek aan het restaurant!
  • Ook tijdens Oud & Nieuw zit u goed bij Center Parcs De Eemhof. Wat is er fijner dan op zaterdag 1 januari 2011 lekker uit te slapen om daarna aan te schuiven bij een heerlijke Nieuwjaarsbrunch?
Kerst diner
Kom op 1 van de Kerstdagen gezellig en ontspannen in Kerstfeer dineren op De Eemhof! Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals:
  • Kerstbuffet de Luxe 25 december: Lekker feestelijk dineren in een gezellige en ontspannen Kerstsfeer op zaterdag 25 december 2010! De kleintjes mogen aanwijzen wat ze lekker lijkt! Natuurlijk wordt er ook aan onze vegetarische gasten gedacht!
  • 4 gangen diner Saffraan 25 december of op 26 december: Kerst is geen Kerst zonder lekker uitgebreid te dineren met uw familie en vrienden. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw Kerst te vieren onder het genot van een heerlijk 4-gangen Kerstdiner.

Meer informatie over de brunch, diner en reserveren: Dagje Eemhof