Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 8 december 2010

Hoenselaar toont veerkracht tijdens Centerparcs Masters en mist op een haartje negen darter

Finale Dames:
Het begin van de partij lijkt alles de kant van Deta Hedman op te rollen, maar na 5 legs op rij te hebben verloren en dus een tussenstand van 1-0 in sets en 2-0 achter in legs en de nederlaag nabij lijkt begint Francis los te komen en draait de 2e set om naar een 3-2 winst waardoor de stand in sets weer 1-1 is. Op dat moment draait de wedstrijd weer en loopt Deta weer uit naar een 2-0 voorsprong, maar Francis vecht zich wederom terug in de partij met o.a. een 180 en een 15 darter breekt ze Deta en via haar eigen leg weet ze 2-2 te maken. De beslissende leg mag Deta starten maar het is Francis die deze leg opvalt door 180,180, tripple 20 te gooien en ze mist de tripple 19 op een haartje. Ze weet vervolgens wel de leg te pakken met 12 pijlen en de titel Centerparcs Masters 2010 gaat naar Francis Hoenselaar.

Finale heren:
Scott Mitchell is fantastisch op dreef tijdens de Centerparcs Masters 2010 finale tegen zijn landgenoot Vern Shepher. In de eerste set weet Scott door middel van o.a. een 121 finish vrij simpel met 3-0 te winnen. Ook in de 2e set zet Scott zijn goede spel door en weet met o.a. een 180 wederom met 3-0 te winnen. De tussenstand is dan 2-0 in sets. Vervolgens weet Vern nog wel 1-0 voor te komen in de 3e set, maar daarna pakt Scott de draad weer op met een 81 finish weet hij binnen 15 darts 1-1 te maken. Met o.a. een 180 en een 121 finish werd het 2-1 voor Scott en ook de 3-1 volgt er snel achteraan waardoor Scott Mitchell de Centerparcs Masters 2010 kampioen is bij de heren.

Bron en hele artikel: Dartfreakz

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap