Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 14 maart 2011

Dag van Toeristische Ambassadeurs levert veel energie voor nieuwe seizoen

Schouwburg Almere was donderdag het decor voor de Dag van de Toeristische Ambassadeurs. Zingen, trommelen en nieuwe plannen zorgden voor veel energie en motivatie om bruisend het nieuwe seizoen in te gaan. Energie kregen de meer dan 100 aanwezigen niet alleen van de muziek en het trommelen, maar juist ook van alle nieuwe initiatieven en ontwikkelingen die in 2011 in Flevoland te zien, te doen en te beleven zijn.

...

Zo vertelde CenterParcs over de grootse investeringen waarbij het park luxer en nog meer unieke voorzieningen krijgt. De schrijfster van Koolzaad, het stuk dat ter gelegenheid van het 25 jaar bestaan van Flevoland gespeeld gaat worden door theatergezelschap De Bonte Hond, bracht de achtergrond van het stuk en de speciale speellocaties. Cees en Zwanie Kramer van Mes Amis gaven een kijkje in de plannen van het nieuwe restaurant op Urk, waar je behalve lekker eten ook heerlijk kunt koken. De nieuwe eigenaar van de camping op Urk, met de nieuwe naam 'Vakantiepark 't Urkerbos' informeerde iedereen over hun plannen.

Bron en hele artikel: Witte Weekblad

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap