Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zondag 24 april 2011

De natuur van Les Trois Forêts

Veel vakantiegangers moeten er niet aan denken om in een bungalowpark te verblijven. Kleine huisjes, dicht op elkaar, massaal… Het nieuwe Les Trois Forêts in Frankrijk lijkt op het oog niet veel anders met z’n talloze huisjes en andere faciliteiten, maar hier draait het om de natuur, om rust en om ruimte, zo ontdekte de verslaggever van de Telegraaf.
...
Groene kern

Een goed voorbeeld is vakantiepark Les Trois Forêts in Moselle-Lorraine, in Frankrijk. Op de keper beschouwd is er in de Elzas een massaal bungalowpark met 800 cottages uit de grond gestampt met alle denkbare faciliteiten binnen handbereik, maar het park heeft een oppervlak van maar liefst 435 hectare, waarvan veel natuur.

Een beschermd bos van 80 ha vormt de groene kern van het het geheel. Bovendien wordt, waar mogelijk, geprobeerd zo zuinig mogelijk om te gaan met het milieu. De organisatie heeft een naam hoog te houden, maar de jongste telg in het land van Marianne is meteen het vlaggenschip.

Bron en hele artikel: Telegraaf Reiskrant

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap