Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 20 april 2011

Family Vis Event: 25 + 26 juni Huttenheugte

In het weekend van 25 + 26 juni staat De Huttenheugte in het teken van vissen!
Boekt u een geheel verblijf, dan maken u kinderen op de zaterdag kennis met het vissen door middel van een workshop. Deze dag staat in het teken van de witvis. Kinderen leren hoe ze een snoertje moeten maken, hoe ze een dobber moeten uitpeilen en gaan 's middags vissen onder leiding van een vismeester. Ook krijgen de kinderen een welkomstcadeau t.w.v. € 39,95.

De zondag staat in het teken van de Roofvis. Deze dag is ook toegankelijk voor dagrecreanten. De dag zal verzorgd worden door Fox Rage o.l.v. Dietmar Isaiasch. Hij geeft de hele dag doorlopende demonstraties en lezingen. Daarnaast kunnen er per half uur de gehele dag door 10 mensen mee op een boot op het meer om te jagen op de grote snoek. Zo kunt u in de praktijk ervaren hoe het is om een grote vis te vangen.
Zin gekregen om te komen? Boek dan nu het arrangement via: www.centerparcs.nl/vis

Bron: www.dagjehuttenheugte.nl

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap