Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


zondag 1 mei 2011

Officiƫle opening Klein Opkikkerland

Op donderdag 28 april opende Stichting Opkikker op een ludieke manier Klein Opkikkerland, een vaste locatie op Center Parcs De Eemhof waar 4 kinderdromen beleefd kunnen worden. Met de komst van een politiebureau, een kasteel, een beautysalon en een kabouterhuis kunnen de gezinnen, tijdens een Super Opkikkerdag, zich wanen in een echte droom.

Met de komst van Klein Opkikkerland kan Stichting Opkikker de beleving professioneler en nog meer in thema neerzetten en daardoor de gezinnen laten genieten van een unieke ervaring. Het zijn 4 populaire belevenissen en een geweldige aanvulling op de activiteiten die tijdens een Super Opkikkerdag worden georganiseerd.

Een bijzondere locatie, verdiend een bijzondere opening. Zo was Marijke Helwegen aanwezig om de beautysalon te openen en de Graaf en Gravin van de stad Ravenstein openden het kasteel. Een Lid van de Korpsleiding Politie Flevoland Gooi- en Vechtstreek ging het politiebureau openen en de burgemeester van Zeewolde opende samen met de Opkikker kikker het kabouterhuis.

In augustus 2009 heeft Center Parcs De Eemhof een eigen onderkomen in bruikleen aangeboden aan Stichting Opkikker en zijn de voorbereidingen van Klein Opkikkerland gestart. Met hulp van vele sponsors en vrijwilligers is Klein Opkikkerland gerealiseerd.

Stichting Opkikker Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun gezin. In 2011 krijgen naar verwachting ongeveer 1500 gezinnen een Opkikkerdag aangeboden. Belangrijk is dat tijdens de Opkikkerdagen het hele gezin centraal staat. Op deze manier wil Stichting Opkikker een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind. Meer informatie is te vinden op www.opkikker.nl.

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap