Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 18 mei 2011

Trekt Center Parcs zich terug uit Gulpen?

Eerder dit jaar berichten we "Center Parcs wil naar Gulperberg.

Ondertussen wordt er onder ander op het Center Parcs forum gesuggereerd dat "Deze week heeft Center Parcs bekendgemaakt, dat het zich heeft teruggetrokken als kandidaat om de nieuwe vakantiebestemming te bouwen. In plaats daarvan gaat zij zich meer richten op de ontwikkeling van grote parken in het buitenland, zoals momenteel enkele nieuwe parken gepland staan in Duitsland en Frankrijk.

Echter de Gemeente Gulpen weet nog van niets meldt het Limburgs Dagblad:
"Center Parcs heeft de gemeente Gulpen-Wittem niet laten weten dat het bedrijf niets meer ziet in de bouw van een bungalowpark op de Gulperberg. Dat schrijft het college van B en W in een informatiebrief aan de gemeenteraad. „Tot op heden is noch schriftelijk noch mondeling door Center Parcs aan ons kenbaar gemaakt dat het afziet van de plannen”, aldus het college."

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap