Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


zondag 17 juli 2011

Nieuwe directeur voor Center Parcs in Nederland, België en Duitsland

De Pierre & Vacances Center Parcs Group heeft Robert Visser benoemd als Director Nederland, België en Duitsland. In deze functie drukt hij een belangrijk stempel op de positionering van Center Parcs en Sunparks in de Belgische, Nederlandse en Duitse markt. Daarnaast treedt Roger Scheffer aan als Sales Director Nederland. In deze hoedanigheid heeft Scheffer als belangrijkste taak de activiteiten van de groep in Nederland op de kaart te zetten.

Robert Visser (42) heeft een lange staat van dienst binnen de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Visser begon zijn carrière als controller bij één van de Nederlandse parken van Center Parcs. Meerdere jaren was hij in verschillende landen verantwoordelijk voor het operationeel management van diverse parken. In de hierop volgende drie jaar stond Visser als General Manager aan het roer van een aantal Nederlandse en Belgische parken van Center Parcs. In 2003 trad hij aan bij het Rotterdamse hoofdkantoor van Center Parcs Europe waar hij verschillende topposities bekleedde. Zo vervulde Visser tussen 2006 en 2010 de functie van Operations Director en was hij statutair directeur van Center Parcs Nederland. Vandaag geeft Visser leiding aan de business unit Nederland, België en Duitsland van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en is hij bestuurslid van Center Parcs Europe.

Roger Scheffer (39) startte zijn loopbaan in 1997 toen hij als account manager in dienst trad van ING Real Estate Finance. In 1999 stapte hij over naar Peter Langhout Reizen, waar hij tot 2004 de functie van manager van de business unit Vliegvakanties vervulde. Vervolgens was Scheffer werkzaam bij Palm Plus Multimedia, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor merchandising, het toekennen van licenties en het realiseren van gesponsorde televisieprogramma’s. Sinds 2009 was Scheffer werkzaam als Sales Manager Nederland van Center Parcs Nederland.

“Met de benoeming van Robert Visser en Roger Scheffer beschikken we over twee echte zwaargewichten die in de Pierre & Vacances Center Parcs Group hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Door hun jarenlange ervaring en kennis van de markt zijn zij de aangewezen personen om Pierre & Vacances in Nederland en de rest van Europa stevig op de kaart te zetten”, aldus James Mennekens, CEO van de Pierre & Vacances Center Parcs Group.

Bron: Persbericht Pierre & Vacances Center Parcs Group

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap