Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 31 juli 2011

Speciaal kinderconcept in zomervakantie - Nieuwe CD

Kinderen waren altijd al belangrijke gasten binnen Center Parcs, maar vanaf deze zomer kunnen zij zich nóg meer uitleven tijdens hun vakantie. De Pierre & Vacances Center Parcs Group lanceert tijdens deze zomervakantie namelijk een nieuw en speciaal zomers kinderconcept met entertainment en animatie voor kinderen tot 10 jaar. “Kids Time”, zoals het nieuwe programma heet, zal op alle parken van Center Parcs en alle resorts van Pierre & Vacances worden ingevoerd.

Kids Time zal twee keer per week aan het einde van de dag op het programma staan. Een onderdeel hiervan is Kids Bingo, dat helemaal is aangesloten op de belevingswereld van kinderen. Een ander onderdeel is de Kids Disco, waarbij de jonge gasten zich kunnen uitleven op het ritme van de muziek in een feestelijke omgeving met discoballen en een rookmachine. Na al deze activiteiten is het bedtijd voor deze bezoekers, maar niet voordat er een verteller is geweest: voor het slapen gaan, kunnen de kinderen nog luisteren naar een verhaaltje.

De aanstekelijke dansliedjes van de Kids Disco zijn ook uitgebracht op CD, speciaal samengesteld voor de jonge Center Parcs-bezoekers. Tijdens het verblijf worden op deze muziek spelletjes gespeeld, waarbij bovendien prijzen gewonnen kunnen worden. De muziek die de kinderen op hun vakantie hebben gehoord, kan worden meegenomen naar huis dankzij deze Kids Disco CD. Deze is verkrijgbaar in de Toys & Souvenirs-vestigingen op de Center Parcs-parken.

Bron en hele artikel: Center Parcs Forum