Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 13 september 2011

Ladies night op de Huttenheugte

Ladies Night op woensdag 5 oktober 2011

Deze avond is de Market Dome het domein van de dames! Gedurende de avond worden zij verwend met een diner, modeshows en diverse workshops op het gebied van Fashion, Lifestyle, Beauty, Wellness en Food.

De avond begint om 19.00 uur met een diner in het Market Restaurant. Tijdens het diner kunnen de dames genieten van de heerlijke gerechten en een modeshow waarin de laatste trends op kleding en styling gebied worden getoond.

Aansluitend vinden er verschillende workshops plaatsvinden waar de men aan kan deelnemen en staan er verschillende stands waar een kijkje genomen kan worden.

Als grote afsluiter van de avond zal er nog een modeshow worden gegeven in de Action Factory. Aan het einde van de avond gaan de dames met een goed gevulde goodiebag naar huis!

De kosten voor de Ladies Night zijn € 29,95 per persoon.

Dit is inclusief welkomst drankje bij binnenkomst, diner, 2 consumpties en een goodiebag.

Bron: dagjehuttenheugt

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap