Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 24 oktober 2011

Bezocht: Center Parcs Marina De Eemhof

Op 8 oktober jongstleden werd de nieuwste uitbreiding van Center Parcs, Marina De Eemhof, officieel geopend. Lifestylelog was erbij, en nam meteen even een kijkje in dit nieuwe appartementencomplex aan het water, dat zich heeft laten inspireren door de mondaine leefstijl van de Franse Rivièra.


Wij overnachtten in een 4 persoons appartement, dat werkelijk van alle gemakken was voorzien. Een luxe keuken met o.a. vaatwasser, een prachtige badkamer met sauna, whirlpool en rainshower en bovenal: ruimte, heel veel ruimte. Fijne extraatjes: de goede föhn, de extra hoofdkussens op alle bedden en aanwezige design wekkers, van die typische zaken die we zo vaak moeten missen op vakantie!

Alle kamers zijn opvallend ruim en hoog, wat het appertement een heerlijk rustige uitstraling geeft. De meubels en accessoires zijn opvallend mooi en stijlvol, en doen aan niks denken aan het stereotype Center Parcs beeld dat we voor aanvang van deze reis hadden. Wat leuk om te zien dat je bij Center Parcs dus niet alleen terecht kunt voor ‘gezellig’ en ‘knus’, maar ook voor échte luxe en stijl! Aan de faciliteiten in en rondom het complex wordt nog gewerkt, maar nu al is er een prettige brasserie in het complex gevestigd, en wij verheugen ons op het strand dat nog zal volgen.

Bron en hele artikel: Lifestyleblog

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap