Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 11 januari 2012

Vernieuwing in Erperheide, niet alleen de huisjes

Erperheide bestaat al 30 jaar. Dit park is nog steeds een juweeltje in vakantieland. Het is van oppervlakte één van de kleinste parken van Center Parcs, maar het is verbazend wat er in dit bos aan de zuidzijde van het stadje Peer allemaal te beleven valt.

Een groot aantal van de cottages worden grondig gerenoveerd, en een deel van het park wordt omgebouwd tot een heuse VIP-zone, een plaatje om te zien.

Het zijn echt grote verbouwingen, waarbij aan elke cottage een uitbreiding wordt bijgebouwd.
Het bos op het park heeft de laatste jaren echter ook zijn stempel op het park gedrukt. Elk jaar groeit er op elke hectare zo'n 120.000 kg aan bladeren, takken en stamhout bij. Op 30 jaar tijd is dit bos tot een volwassen bos geëvalueerd.
..
Voor de verbouwingen van de cottages was het noodzakelijk om een deel van het bosgebied, direct rond de gevels van de vakantiehuizen, uit te dunnen. En, ja dan moeten er soms bomen gekapt worden. Dat hoeft niet erg te zijn, als je het maar met visie en verstand doet. In de natuur blijft ook nooit alles overeind.

Een goede bosdunning, een verjonging van een deel van de bomen, is zelfs noodzakelijk.

Bron en hele artikel: Blog Jean Henkes

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap