Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zondag 19 februari 2012

Centerparcs iPhone app wijst de weg

Het vakantiepark Center Parcs gaat met zijn tijd mee en neemt hierbij afscheid van de papieren plattegrond. Vanaf nu kunnen vakantiegangers de kaart in app-vorm bekijken op hun iPhone, iPad of Android-telefoon.
Vanaf nu kan de officiële Center Parcs applicatie gratis worden gedownload. Bezoekers kunnen informatie opvragen zoals openingstijden van de Plaza of de kosten van een rondje minigolf. Ook wordt er een evenementenkalender aangeboden.   De nieuwe app van Center Parcs is nu beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android-toestellen.


Bron en hele artikel: ReisTelegraaf


Centerparcs is een keten van vakantieparken, waar ontspanning en vermaak altijd voorop staan. Om mee te gaan met de tijd en de vakantiegangers op hun wenken te kunnen bedienen, is er een speciale Centerparcs app beschikbaar.

Informatie over het park en activiteiten

Met de app van Centerparcs is het voor de vakantiegangers heel gemakkelijk om informatie over het park en de beschikbare activiteiten te verkrijgen. Simpel en snel kan iedereen met de iPhone nagaan wat bijvoorbeeld de kosten zijn voor het spelen van midgetgolf. Ook kan snel informatie worden opgevraagd over de openingstijden van de Plaza. Er wordt dus met de app een groot aanbod van informatie beschikbaar gesteld over de faciliteiten van het park.

Bron en hele artikel: Iphoned.nl

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap