Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 15 februari 2012

'Op Fietse!’ naar kassen en Katshaar

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april gaat het eerste Familie Fietsweekend van start. Het fietsweekend is een initiatief van Zilveren Kruis Achmea Drentse Fiets 4Daagse en Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte. Andere meewerkende partners zijn Staatsbosbeheer het Veenland (Zwartemeer), Kom in de Kas Emmen en Stichting Dalen Promotie.

Op zaterdag gaat de route van 25 km naar het tuinbouwgebied Erica ten zuidoosten van Emmen. Daar wacht een gastvrije ontvangst met koffie, thee of fris. Omdat dit, niet toevallig, ook het weekend is van Kom in de Kas is er veel te beleven. De fietstocht gaat in de vorm van een puzzeltocht verder langs de deelnemende bedrijven en eindigt bij de plantjesmarkt. Een grote shopper wordt onderweg gevuld met producten van de deelnemende bedrijven.

Op zondag 1 april wordt, eveneens met een fietsroute van 25 km, Schans De Katshaar verkend met o.a. een natuurspeurderstocht en informatie over deze historische verdedigingsschans en het natuurgebied. Kinderen die met goed gevolg de speurtocht hebben volbracht, mogen zich vanaf dat moment hulpboswachter noemen.

Bron en hele artikel: Tourpress