Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 17 maart 2012

Center Parcs werkt samen met Floriade 2012

Floriade 2012, de zesde editie van de grootste tuinbouwexpo  ter wereld, doet een beroep op de architect-bioloog van Center Parcs, Jean  Henkens, om de tropische serre en botanische omgeving van het park van deze  wereldtentoonstelling te ontwerpen. Van 5 april t/m 7 oktober zullen meer dan  twee miljoen bezoekers de schoonheid en potentie van de natuur kunnen  bewonderen op een oppervlakte van 66 hectare in Venlo. Dankzij deze unieke  samenwerking met de Floriade kan Center Parcs haar gasten, als enige bedrijf  in Nederland, een Floriade passe-partout voor meerdere dagen aanbieden voor  de prijs van één dag.

Logische samenwerking
Respect voor mens en natuur zit bij Center  Parcs in het DNA, al 40 jaar lang. Deze bijdrage aan Floriade 2012, de nauwe  samenwerking met het WNF en de toekenning van zowel het ISO14001-certificaat  als het label ‘The Green Key’ zijn hier enkele voorbeelden van. De 21 parken  in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk tellen samen meer dan 35.000  verschillende plantensoorten. In de Aqua Mundo en de Market Dome van Center  Parcs kan men bomen en planten bewonderen die afkomstig zijn uit  gecontroleerde bossen in Laos, Cambodja, Thailand, Vietnam, Guyana, Suriname,  Venezuela en Brazilië. De uitheemse bomen en planten die nu voor Floriade  2012 worden gebruikt, krijgen na het evenement een tweede thuis bij Center  Parcs.


Bron en hele artikel: Tourpress

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap