Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 19 april 2012

Grote toeristische regio profiteert van Floriade-effect

Tijdens de persrondleiding, vlak voor de opening van De Floriade, vertelde directeur Paul Beck dat alle hotels in de regio waren volgeboekt. Dat blijkt achteraf toch wat genuanceerder te liggen. De Stichting Promotie Noord-Limburg (SPNL) meldt dat er in de regio 60% meer boekingen zijn in hotels t.o.v. dezelfde periode vorig jaar.
Arrangementen

De eerste week van De Floriade werd gekenmerkt door ongunstige weersomstandigheden. Desondanks was het gezellig druk, ook in de regio, met relatief veel buitenlandse bezoekers. De ondernemers zijn daardoor optimistisch gestemd. Veel bedrijven spelen in op De Floriade met een combinatie-arrangement. Dat zijn overigens niet alleen grote partijen als samenwerkingspartner Center Parcs maar ook Bed en Breakfasts in de regio hebben de meerwaarde ontdekt. Ook met attractiepark Toverland zijn afspraken gemaakt; bijvoorbeld over korting voor hun seizoenskaarthouders.

Bron en hele artikel: Pretwerk en bit.ly/floriade2012

Labels: , , , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap