Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 9 juni 2012

Albron: ‘Center Parcs-contract was eerste jaar rampzalig’

Het Center Parcs-contract was het eerste jaar rampzalig. Dat zegt Albron-topman Teun Verheij over de start van het 10-jarige pachtcontract met de bungalowgigant. Verheij zegt leergeld te hebben betaald in het eerste jaar van de megadeal met Center Parcs.
‘Er kwamen in 2011 minder gasten naar de restaurants dan verwacht. We hadden een jaar nodig om te snappen wat de dynamiek is van een vakantiepark. Je moet zo’n restaurant in een vakantiepark in feite runnen als een strandtent’, aldus Verheij in Het Financieele Dagblad, doelend op veel kinderbezoek in het restaurant en het informele karakter van de zaak.


Bron en hele artikel: Misset Horeca

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap