Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 18 juni 2012

Kids Climate Conference 2012

Op 21 en 22 juni vindt de eerste Nederlandse Kinder Klimaat Conferentie plaats. Deze unieke tweedaagse klimaattop voor kinderen in de leeftijdscategorie 10 en 12 jaar is ontstaan door de bundeling van krachten van een aantal profit en non-profitorganisaties en zal worden gehouden op het terrein van Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. In navolging van de "volwassen" top in Kopenhagen en nu in Rio maken de kinderen een plan met duurzame aanbevelingen over hoe we de aarde door kunnen geven. De scholieren ontdekken in de praktijk dat water schaars is, hoe we energie kunnen opwekken, dat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen een huis heeft en dat tomaten niet groeien in een supermarkt. Op de tweede dag presenteren de kinderen hun aanbevelingen in de vorm van een Klimaatbundel die wordt aangeboden aan een prominente Nederlander.
Naast de finale en presentaties zal één van de hoogtepunten het maken van een klimaatsong worden in samenwerking met de bekende rappers Ali B en YesR. De klimaattop wordt ondersteund door verschillende bekende Nederlanders, elk specialist op zijn/haar vakgebied.

Met o.a.
    Bron en meer informatie: Center Parcs

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap