Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 30 juli 2012

Center Parcs opent nieuw vakantiepark in Saarland


Vlakbij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Luxemburg aan de Bostalsee wordt hard gewerkt aan de aanleg van het nieuwste vakantiepark van Center Parcs, onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. In juli 2013 opent Center Parcs, sinds 40 jaar marktleider op het gebied van vakanties dichtbij huis, met Park Bostalsee haar 21ste vakantiepark. Vanaf september 2012 is het al mogelijk om voor de zomer van 2013 te boeken.

Een unieke locatie vlakbij het drielandenpunt
Park Bostalsee wordt aangelegd in de driehoek tussen Duitsland, Frankrijk en Luxemburg en is het 21ste park dat aan de reeds uitgebreide Center Parcs portfolio met vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland wordt toegevoegd. Al vanaf september 2012 kan de volgende zomervakantie aan dit meer worden geboekt. Er worden 500 luxe cottages op 90 hectare in een glooiend heuvellandschap aan de Bostalsee, één van Duitslands grootste meren, in het natuurpark Saar-Hunsrück gebouwd. Vanaf de nabijgelegen snelwegen A1 en A62 is Park Bostalsee eenvoudig te bereiken: vanaf Utrecht is het 400 km rijden.

3 redenen om voor Park Bostalsee te kiezen
1) De Bostalsee, het groene hart van Saarland. Een hoogtepunt voor alle waterliefhebbers is de Bostalsee met een directe toegang voor Center Parcs gasten. Zonnebaden op één van de stranden van het meer, wandelen in de omringende natuur, zwemmen, fietsen langs de oevers – er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er legio wateractiviteiten waaronder windsurfen, zeilen, duiken, waterfietsen, varen en vissen.

2) Een streek boordevol cultuur en avontuur. In de omgeving kan men o.a. paardrijden, rodelen in Petersberg, het natuurwildpark Freisen bezoeken of hindernissen op 12 meter hoogte overwinnen op het parcours in St. Wendel. Een dagtrip naar Trier, de oudste stad van Duitsland, behoort ook tot de opties.

3) Het unieke Center Parcs concept dat méér biedt. Bovendien zijn alle bekende eigenschappen aanwezig die uniek en inherent zijn aan Center Parcs: een Aqua Mundo van 1.200 vierkante meter – een subtropisch waterparadijs met glijbanen, golfslagbad en indoor waterspeeltuin – en de Market Dome met een supermarkt en restaurants. Het activiteitenaanbod voor jong en oud is zeer uitgebreid met speeltuinen, een kinderboerderij, een bowlingbaan, fietsverhuur en midgetgolf (indoor en outdoor).

Bron en hele artikel: Travelution

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap