Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 5 juli 2012

Kopenhagen? Rio? Kids naar Zeewolde!


Op 21 en 22 juni vindt de eerste Nederlandse Kids Climate Conference plaats. Deze unieke tweedaagse klimaattop is speciaal voor kinderen van 10, 11 en 12 jaar.
De Nederlandse Kids Climate Conference is een initiatief van een aantal profit en non-profitorganisaties die natuur en milieu hoog op de prioriteitenlijst hebben staan. Zij geloven in duurzame maatregelen op lange termijn om de continuïteit voor de toekomst te waarborgen. Het doel van deze ‘junior’ klimaatconferentie is om – in navolging van de ‘volwassen’ topontmoetingen in Kopenhagen en binnenkort in Rio – de Nederlandse jeugd op een actieve manier bij te laten dragen aan een schonere en betere toekomst. De conferentie vindt plaats op het terrein van Center Parcs De Eemhof in Zeewolde.

KlimaatbundelOntdekken dat water schaars is, energie opwekken, een eigen woning bouwen, leren dat tomaten niet groeien in een supermarkt… allemaal workshops die plaatsvinden op de eerste dag van deze klimaattop voor kinderen. Op dag twee werken de deelnemers in competitieverband aan aanbevelingen ter verbetering van het milieu. Deze ideeën worden in de vorm van een klimaatbundel aan een prominente Nederlander aangeboden.

Bron en hele artikel: Duurzaam gebouwd

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap