Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 7 juli 2012

Oldtimer Treffen Medebach


Rijdt u zelf een oldtimer, of bent u een echte liefhebber? Dan bent u in het weekend van 7 tot en met 10 september op de juiste plek in Center Parcs Park Hochsauerland! In de directe omgeving wordt het Oldtimertreffen Medebach georganiseerd, ook wel hét oldtimer evenement van de regio genoemd.
Het hele weekend staat in teken van mooie antieke auto’s, vrachtwagens, motoren en tractoren. Dit jaar is er een speciaal thema, namelijk: USA.  met echte Amerikaanse klassiekers!
Naast het bekijken en bewonderen van de oldtimers, zijn er tal van andere activiteiten georganiseerd. U kunt bijvoorbeeld de spectaculaire Tractorpulling wedstrijd bezoeken, waarna u de dag gezellig afsluit met live entertainment. De volgende dag staat de Medebacher-Hanse-Classic op het programma en geniet u ’s middags van het Frühshoppenkonzert onder het genot van een hapje en drankje. Er is genoeg te beleven en te bekijken om er een onvergetelijk weekend van te maken!

Bron en hele artikel: Center Parcs 

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap