Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 11 augustus 2012

Golfen in de Provence met Pierre & Vacances


Nederlandse golfers zijn graag actief in eigen land maar meer dan 50% geeft aan nog liever te golfen in het buitenland. Pierre & Vacances, dé Frankrijkspecialist en Europees marktleider in vakantieverhuur, beschikt over een ruim aanbod aan luxe accommodaties met uitzicht op de golfbaan. En de sport zelf wordt natuurlijk ook niet vergeten. Vakantiepark Pont-Royal van Pierre & Vacances is begin november voor de 10e keer het decor van golftoernooi Masters 13.

Pierre & Vacances & golf
In 1992 ontwierp de Spaanse golflegende Severiano Ballesteros een 18 holes golfbaan midden in de Provence, tussen Aix-en-Provence en Avignon. Het park wordt omgeven door de Camargue, de Alpilles en het Regionaal Natuurpark van de Luberon. De heuvels en waterpartijen van de golfbaan weerspiegelen het prachtige landschap. De baan is een uitdaging voor spelers van alle niveaus (handicap vereist).

Bron en hele artikel: Tourpress

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap