Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 10 augustus 2012

Groupon NL aktie: voor maar €99 naar Center Parcs

Weekend of midweek voor 2 in Center Parcs
Geniet een midweek of weekend in Erperheide (B), De Huttenheugte of Port Zélande: geniet van een zorgeloos verblijf in een comfort cottage Center Parcs voor twee (vanaf € 49,50 p.p.).

Het is mogelijk om een midweek te boeken of tegen bijbetaling van € 30 een weekend in het laagseizoen of tegen bijbetaling van € 100 een weekend in het hoogseizoen. Klik linksboven bij 'Kies je deal' voor de beschikbaarheid en bijbehorende prijzen.

Stappen:
Bij Groupon heeft u een verblijf bij Center Parcs aangekocht ter waarde van €99. Via deze pagina kunt u uw verblijf boeken, lees voordat u verder gaat het onderstaand stappenplan goed door.
  • 1) Selecteer hieronder uw gewenste verblijf, u kunt uw verblijf upgraden naar een weekendverblijf voor €129 of een weekendvakantieverblijf voor €199. Het prijsverschil ten opzichte van de €99, welke u reeds aan Groupon heeft betaald, wordt aan het einde van de boeking in rekening gebracht samen met de reserveringskosten en toeristenbelasting.
  • 2) Volg het boekingsproces tot stap 6 'Betaling' alwaar u de digitale vouchercode invult die u van Groupon per mail heeft ontvangen. De €99 welke u reeds aan Groupon heeft betaald, wordt hiermee automatisch in mindering gebracht.
  • 3) U ontvangt per mail een reserveringsbevestiging, waarna uw boeking definitief is.

Bron en aktiebon/voucher kopen: Groupon
en Center Parcs